Om Andreas

Jeg er genuint opptatt av å utgjøre en forskjell for mine pasienter. Her vil du få tett oppfølging basert på det siste innen forskning, og en fysioterapeut som lytter til dine behov.

Andreas er utdannet fysioterapeut ved OsloMet Storbyuniversitetet, og har fullført ett års turnustjeneste ved Revmatismesykehuset i Lillehammer og Rehabiliteringstjenesten i Oslo kommune. Han har jobbet innen rehabilitering i kommune og spesialisthelsetjenesten, og drevet en privat fysioterapipraksis utenfor Oslo de siste fire årene. Nå har han flyttet til Trondheim med familien, og er klar for å ta imot pasienter hos oss fra midten av oktober 2023. 

Andreas er en fysioterapeut som er opptatt av å se hele pasienten i sin kontekst. Han har bred erfaring innen allmenn fysioterapi, særlig utredning og behandling av akutte og kroniske muskel-og skjelettplager. Andreas har gode ferdigheter innen manuell behandling, men er også opptatt av å ha en aktiv tilnærming til behandling. 

Hos Andreas vil du få en grundig undersøkelse, og tilbakemelding om årsaker og opprettholdende faktorer for dine plager. Deretter vil du få en individuelt tilpasset behandlingsplan basert på dine behov. Andreas tilbyr slyngetrening/RedCord, triggerpunktbehandling, nevromuskulær elektrisk stimulering, dry needling/ nålbehandling, manipulasjonsbehandling, trykkbølgebehandling, samt utarbeidelse og oppfølging av individuelt tilpasset treningsprogram. Andreas har også mange års erfaring innen styrketrening hvor han kan gi deg råd og veiledning for å nå dine mål. 

Kurs
Utdanning
Interesseområder:
Isak StrandinIsak Strandin
09:21 16 Apr 24
Utrolig god behandling og oppfølging. Jeg var hos Andreas angående et vondt kne. Over en rekke timer med behandling og treningsprogram, ble kneet mye bedre. I tillegg var det lett å kunne holde en god dialog med Andreas på fritiden. Dersom det skulle være noen spørsmål eller hvis det var noe problematisk med kneet som oppsto underveis, var det greit å komme i kontakt med han.Oppsummert er jeg svært fornøyd med timene jeg tilbrakte hos Andreas og Ren balanse.
Maria HoltheMaria Holthe
13:47 09 Apr 24
Meget effektiv behandling. Anbefales 😊
Atle HoffAtle Hoff
14:46 09 Feb 24
Andreas er helt fantastisk. Trengte sårt å få riktig trening og behandling etter kne operasjon. Andreas forstår og ser helheten. Gjennom å se kroppen og tilstand, så sørger han for perfekt fokus på opptrening og gi ekstra utfordringer til opptrening akkurat når kroppen behøvde mer utfordring. Anbefaler virkelig Andreas
Tove KarlsenTove Karlsen
19:56 10 Jan 24
Gikk til opptrening for artrose og feilbelastning av hofte.Fikk god trening og kunne gå normalt når jeg var ferdig behandlet.Veldig fornøyd, men det er viktig at jeg gjør de øvelsene jeg har blitt anbefalt.
Unn-Kristin DicksonUnn-Kristin Dickson
14:18 06 Jan 24
Andreas er en som lytter til pasientene, tar de på alvor og finner øvelser som er tilpasset den enkelte i fht livssituasjon pg helsesituasjon. Anbefales på det varmeste.
Synnøve IhlebekkSynnøve Ihlebekk
11:38 22 Dec 23
Savner Andreas og hans gode hjelp her på Østlandet. Flink til å dytte i riktig retning, tilpasse behandling og god pasientbehandling generelt. Heldige er de som får tilgang på hans kompetanse.
Egil UnnerudEgil Unnerud
02:08 21 Dec 23
Etter mange år med sykling og alt for dårlig tøying, fryktet jeg at sykkelen måtte legges ut på Finn.no, da knær og rygg hylte om nåde. Da ble behandling hos Andreas reddningen, han løste opp alle vondter, og lagde sykkeltilpasset treningsprogram for kjernemuskulatur. Og i tillegg er han en meget trivelig. Anbefales på det sterkeste.
Kamiar GheshlaghiKamiar Gheshlaghi
06:18 17 Dec 23
Andreas Gundersen♥️Savner deg her nede på Østlandet!Først så må jeg bare si at det er ikke mange som denne fysioterapeuten her i Norge,eller det finnes ikke mange av ham i Norge 😁Første gang jeg var hos Andreas så var jeg helt ødelagt i nakken og venstre skulder/arm. Klarte ikke og snu hode eller løfte opp armen.Etter noen fådry needling behandlinger,øvelser og massasje så begynte det og skje ting. Smertene jeg hadde der i mange år og mndr ble borte🤷🏽‍♂️♥️ Han er heeeelt rå i faget sitt!Han anbefaler jeg på det sterkeste!!Hold brillan Trøndelag! Dere har fått en flott fysioterapeut ♥️
Anita CelandAnita Celand
16:30 11 Dec 23
Har brukt Andreas som fysioterapeut i 1 1/2 år. Han tok tak i nakke og skulder stivheten min etter 45 år som regnskapsfører og fikk løsnet dette. I dag er jeg fin og kan jobbe lange dager i årsoppgjøret. Andreas er en veldig hyggelig og likandes kar, anbefales!
Tone Eng FindenTone Eng Finden
19:58 06 Dec 23
Andreas er meget dyktig faglig. Han tilpasser behandling og øvelser etter funksjon og behov.Jeg har fått god hjelp etter prolaps og i forbindelse med bursitt.
Jan LindemarkJan Lindemark
18:47 30 Nov 23
Andreas behandlet meg kombinert med trening i over 2 år og fikk meg helt oppegående etter en fryktelig skade - suverent profesjonelt og samtidig sosialt hyggelig👏
Benjamin EnoksenBenjamin Enoksen
21:16 27 Nov 23
Har du plager, vondt her og der? På randen til å akseptere å leve med smertene? Da skal du ta kontakt med Andreas først! Eg gikk ca 6 år med konstante smerter i nakken og øvre del av ryggen… prøvde forskjellige behandlinger uten å lykkes.. begynte å akseptere at jeg fikk leve med smertene.. Heilt til eg fikk et tips om å høre med Andreas om hjelp! Må bare bøye meg i støvet for den hjelpen eg fikk av han! Han tok virkelig problemet mitt på strak arm! Nakken e idag smertefri og eg kan endelig leve normalt igjen! Anbefale Andreas på det sterkeste!
Det er ikke alltid et samarbeid mellom pasient og fysioterapeut gir så gode resultater, som det vårt gjorde. Andreas er oppriktig interessert i å finne både årsak til, og løsning på fysiske utfordringer. Han glemmer heller ikke det mentale. Som nevnt, det er et samarbeid hvor begge må bidra, og gjør du som pasient din del, så fyller Andreas det øvrige. Han følger med på forskning og lager treningsprogram som justeres for hver konsultasjon. Og ja, du får god og oppdatert behandling også. Her blir det meste prøvd ut for maksimal effekt, og det gir varige resultat. Anbefales på det sterkeste!
js_loader

Ta kontakt

Ikke nøl med å ta kontakt om du har spørsmål. Bruk gjerne kontaktskjemaet, så sørger vi for at du alltid får et raskt svar. Om det haster veldig anbefaler vi at du ringer oss for å avtale raskest mulig behandling. 

Gundersen Fysioterapi holder til i lokalene til RenBalanse. 

Telefon

+47 90 85 13 39

Web

gundersenfysioterapi.no

Adresse

Nedre Bakklandet 58a,
7040 Trondheim

Send en melding